PARTICIPA LA

CURSURI

 

Vino si tu la cursurile Asociatiei de Psihoterapie experientiala si hipnoterapie!

MAI MULTE

POTI DEVENI

MEMBRU

 

Informeaza-te sau contacteaza-ne pentru a afla cum sa devii membru al asociatiei.

mai multe

APEH.RO

Bine ati venit!

Speram sa va destindeti navigand pe site-ul nostru si sa gasiti informatiile pe care le cautati!

Mai mult

      În ultima perioadă mâncarea este din ce în ce mai bună și gustoasă. Probabil de aceea ne este foarte greu să avem o dietă echilibrată și să nu exagerăm cu consumul anumitor alimente ce duc la acumularea kilogramelor nedorite. Pe lângă faptul că aspectul nostru fizic are de suferit, aceste kilograme crează și grave probleme de sănătate.

      Dar mâncarea a devenit și foarte nesănătoasă. In ultima perioadă tot mai multe persoane apelează din comoditate la produse semipreparate sau produse de tip fast-food. Prea puțini sunt cei care preferă să iși gătească singuri ceva sănătos. Astfel, foarte mulți oameni devin "dependenți" de mâncarea nesănătoasă, fiindu-le tot mai greu să renunțe la ea și să slăbească.

      Pentru a face o schimbare în acest sens, oamenii pot încerca să scape de kilogramele în plus prin intermediul hipnozei. Astfel, treptat, se ajunge la înlocuirea alimentației nepotrivite cu una corespunzătoare și se induce faptul că sportul este indispensabil într-o cură de slăbire. Prin hipnoză creierul va fi învățat să renunțe la sedentarism și alimentație nesănătoasă, iar stilul de viață sănătos  va fi mai ușor de menținut.