PARTICIPA LA

CURSURI

 

Vino si tu la cursurile Asociatiei de Psihoterapie experientiala si hipnoterapie!

MAI MULTE

POTI DEVENI

MEMBRU

 

Informeaza-te sau contacteaza-ne pentru a afla cum sa devii membru al asociatiei.

mai multe

APEH.RO

Bine ati venit!

Speram sa va destindeti navigand pe site-ul nostru si sa gasiti informatiile pe care le cautati!

Mai mult

     Bebe Mihăescu este un foarte cunoscut sexolog al României. Vorbirile în public, la televizor și întreaga lui carieră s-au concentrat în jurul subiectului despre viața sexuală a cuplurilor. Astfel, el a ajuns să publice mai multe volume care cu siguranță au lămurit întrebările, problemele și curiozitățile multor persoane cu privire la acest subiect.

     Ultima carte cu acest subiect este: „Corp, sexualitate și psihoterapie“. De aici aflăm cum poate iubirea să ne vindece, ce să facem când anumite frustrări pe care le avem răbufnesc pe neașteptate și cum să manevrăm aceste probleme în favoarea noastră. Bebe Mihăescu ne răspunde în cartea lui la întrebări pe care nu credeam că le avem, ne arată că multe din experiențele de viață ne influențează, fără să conștientizăm sexualitatea și ne arată cum să ne depășim inhibițiile, temerile sau traumele legate de viața sexuală. În carte sunt prezente tehnici de respirație, relaxare, hipnoză, autohipnoză, meditație și yoga.

     „Sexul. PROadolescenții, îngerii, demenții“

     În această carte Bebe Mihăescu pune în lumină problemele pe care le au tinerii din ziua de astăzi în legătură cu sexul și încearcă să îi ajute și să îi lămurească în toate privințele, vorbindu-le clar, în termeni concreți, fără perdea, pentru ca aceștia să înțeleagă și să fie pregătiți pentru orice situație.

      „A face dragoste aproape perfect“

     Cartea se adresează tuturor vârstelor și mai ales persoanelor care cred că știu totul. Este o carte de învățătură ce te va amuza lecturâd-o.

      „Cuplul conjugal, ori la bal, ori la spital“

     Este o carte nonconformistă, plină de umor și de situații tragi-comice. Este prezentată terapia de cuplu ca metodă de a consolida o relație, de a-ți înțelege mai bine partenerul, de a renunța la temeri și inhibiții, îmbunătățindu-ți astfel viața de cuplu.