Lumea Senzori de temperatura Te Așteaptă!


Pe Apeh.ro, Senzori de temperatura devine o adevărată aventură.

Detector monoxid de carbon si temperatura bentel fc400chDetector monoxid de carbon si temperatura bentel fc400ch
Vezi pret
Detector monoxid de carbon si temperatura bentel fc400ch

Detector monoxid de carbon si temperatura Bentel FC400CH este destinat sa transmita, la un panou de control FireClass, prin semnale digitale, care indica starea monoxidului de carbon si elementele de caldura al detectorului.
Detector de temperatura unipos fd7120Detector de temperatura unipos fd7120
Vezi pret
Detector de temperatura unipos fd7120

Unipos FD7120 este un detector de gradient adresabil de temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu, el reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperaturii sau la atingerea unui prag fix de temperatura fixa.
Detector de temperatura fixa unipos fd7110Detector de temperatura fixa unipos fd7110
Vezi pret
Detector de temperatura fixa unipos fd7110

Unipos FD7110 este un detector adresabil de caldura de temperatura fixa este conceput pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu reactioneaza la temperatura ambianta, atinge un prag de temperatura fixa. Principiul functiei de FD7110 este bazat pe modificarea rezistenta ohmica in termistor, ca urmare a schimbului de temperatura ambianta.
Detector de temperatura cu 2 fire wizmart nb-326h - 2, led dual, vizibilitate 360 grade, functie autoresetDetector de temperatura cu 2 fire wizmart nb-326h - 2, led dual, vizibilitate 360 grade, functie autoreset
Vezi pret
Detector de temperatura cu 2 fire wizmart nb-326h - 2, led dual, vizibilitate 360 grade, functie autoreset

wizMart NB-326H - 2 este un senzor de temperatura cu 2 fire. Dispune de algoritimi avansati de detectie si discriminare, LED dual (vizibilitate 360°) si placa de cablaj SMD. De asemenea, dioda Shottky si standard, functie AutoReset pentru sisteme de securitate (optional pentru modelele pe 4 fire). NB-326S - 2 se declanseaza incepand de la +57°C.
Detector de temperatura siemens hi322cDetector de temperatura siemens hi322c
Vezi pret
Detector de temperatura siemens hi322c

Detectorul de temperatura Siemens HI322C are o rata extrema de incredere pentru aplicatii solicitante. Acesta este caracterizat printr-un comportament de raspuns de incredere, nu numai in caz de crestere a temperaturii, care sunt lente, dar, de asemenea, in cazul in care cresterile de temperatura sunt rapide.
Detector de temperatura siemens hi320cDetector de temperatura siemens hi320c
Vezi pret
Detector de temperatura siemens hi320c

Detectorul de temperatura Siemens HI320C are o rata extrema de incredere pentru aplicatii solicitante. Acesta este caracterizat printr-un comportament de raspuns de incredere, nu numai in caz de crestere a temperaturii, care sunt lente, dar, de asemenea, in cazul in care cresterile de temperatura sunt rapide.
Detector de temperatura siemens dt 1102a-exDetector de temperatura siemens dt 1102a-ex
Vezi pret
Detector de temperatura siemens dt 1102a-ex

Detector de temperatura Siemens DT 1102A-EX are un comportament de raspuns imun la fenomene inselatoare cu cresteri rapide sau lente de temperatura. Caracteristici diferentiale utilizate inteligent. Activare a alarmei la atingerea unui prag de temperatura cu ajutorul unui senzor termic de calitate. Detector de temperatura de incredere pentru diferite situatii precum: – DT1101A-Ex: Detector de...
Detector de temperatura siemens dt1101a-exDetector de temperatura siemens dt1101a-ex
Vezi pret
Detector de temperatura siemens dt1101a-ex

Detector de temperatura Siemens DT1101A-EX are un comportament de raspuns imun la fenomene inselatoare cu cresteri rapide sau lente de temperatura. Caracteristici diferentiale utilizate inteligent. Activare a alarmei la atingerea unui prag de temperatura cu ajutorul unui senzor termic de calitate. Detector de temperatura de încredere pentru diferite situatii precum: – DT1101A-Ex: Detector de...
Detector de temperatura siemens hi720Detector de temperatura siemens hi720
Vezi pret
Detector de temperatura siemens hi720

Siemens HI720 este adecvat in zonele unde detectia fumului este impracticabila datorita nivelului ridicat de praf, mizerie, aburi si umiditate mare. Parametri selectabili stabilesc rata de crestere a temperaturii fixe.
Detector de temperatura siemens hi722Detector de temperatura siemens hi722
Vezi pret
Detector de temperatura siemens hi722

Heat detector (static only)Siemens HI722 este adecvat in zonele, in care variatiile mari temporare de temperatura apar. Masoara temperatura mediului ambiant, atunci cand temperatura maxima este depasita, detectorul trimite un semnal de avertisment la panoul de control incendiu.
Detector de temperatura bentel th-601h-rDetector de temperatura bentel th-601h-r
Vezi pret
Detector de temperatura bentel th-601h-r

Detector temperatura si crestere temperatura pe 2 fire, cu o alimentare 12-24 VDC, recomandat pentru spatii cu temperatura ambientala mai scazuta si relativ constanta (exemplu in bucatarie unde schimbarea de temperatura este considerata normala nu este recomandat acest tip de detector).
Detector de temperatura teletek r20Detector de temperatura teletek r20
Vezi pret
Detector de temperatura teletek r20

Detector de crestere de temperatura Teletek R20 cu procesare digitala si alimentare la 9-30V. Consumul mediu de curent este de 50mA in modul pasiv. Clasa, in conformitate cu EN 54-5: A1 / R.
Detector de temperatura teletek f10Detector de temperatura teletek f10
Vezi pret
Detector de temperatura teletek f10

Detector de temperatura fixa cu procesare digitala si alimentare la 9-30V. Consumul mediu de curent este de 50mA in modul pasiv. Clasa, in conformitate cu EN 54-5: A2 / S.
Detector de temperatura teletek sensoiris t110isDetector de temperatura teletek sensoiris t110is
Vezi pret
Detector de temperatura teletek sensoiris t110is

SensoIRIS T110IS este un detector adresabil de temperatura, proiectat pentru instalarea in sistemele de alarma de incendiu adresabile care suporta protocolul de comunicare TTE. Detectorul este alimentat din panou si poate fi controlat prin protocolul de comunicare.
Detector de temperatura teletek sensoiris t110Detector de temperatura teletek sensoiris t110
Vezi pret
Detector de temperatura teletek sensoiris t110

SensoIRIS T110 este un detector adresabil de temperatura, proiectat pentru instalarea in sistemele de alarma de incendiu adresabile care suporta protocolul de comunicare TTE. Detectorul este alimentat din panou si poate fi controlat prin protocolul de comunicare.
Detector de fum si temperatura global fire gfe-ad-shlDetector de fum si temperatura global fire gfe-ad-shl
Vezi pret
Detector de fum si temperatura global fire gfe-ad-shl

Detector analogic adresabil de temperatura si temperatura fixa Global Fire GFE-AD-SHL, LED de monitorizare stare local si remote. Certificari ISO 9001, EN54 si Standard CE. Fabricatie PORTUGALIA.
Detector de temperatura global fire gfe-ad-hlDetector de temperatura global fire gfe-ad-hl
Vezi pret
Detector de temperatura global fire gfe-ad-hl

Detector analogic adresabil de temperatura si temperatura fixa Global Fire GFE-AD-HL, LED de monitorizare stare local si remote. Certificari ISO 9001, EN54 si Standard CE. Fabricatie PORTUGALIA.
Detector de temperatura adresabil wizmart nb-358d-h ledDetector de temperatura adresabil wizmart nb-358d-h led
Vezi pret
Detector de temperatura adresabil wizmart nb-358d-h led

Detector adresabil Wizmart NB-358D-H LED, crestere de temperatura si temperatura fixa, LED de monitorizare stare local si remote, soclu inclus.
Detector de temperatura adresabil wizmart nb-358d-hDetector de temperatura adresabil wizmart nb-358d-h
Vezi pret
Detector de temperatura adresabil wizmart nb-358d-h

Detector adresabil Wizmart NB-358D-H cu crestere de temperatura si temperatura fixa, LED de monitorizare stare local, soclu inclus.
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51156Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51156
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51156

Detectorul Apollo ORB-HT-51156 Orbis IS monitorizeaza temperatura prin folosirea unei singure retele termistor, care ofera o tensiune de iesire proportionala cu temperatura aerului din exterior. Gama Orbis IS cuprinde sapte clase de detectoare de temperatura pentru a potrivi o gama larga de conditii de functionare. Detectoarele de temperatura Orbis IS au o carcasa open-web care permite aerului sa...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51154Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51154
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51154

Detectorul Apollo ORB-HT-51154 Orbis IS monitorizeaza temperatura prin folosirea unei singure retele termistor, care ofera o tensiune de iesire proportionala cu temperatura aerului din exterior. Gama Orbis IS cuprinde sapte clase de detectoare de temperatura pentru a potrivi o gama larga de conditii de functionare. Detectoarele de temperatura Orbis IS au o carcasa open-web care permite aerului sa...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51152Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51152
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51152

Detectorul Apollo ORB-HT-51152 Orbis IS monitorizeaza temperatura prin folosirea unei singure retele termistor, care ofera o tensiune de iesire proportionala cu temperatura aerului din exterior. Gama Orbis IS cuprinde sapte clase de detectoare de temperatura pentru a potrivi o gama larga de conditii de functionare. Detectoarele de temperatura Orbis IS au o carcasa open-web care permite aerului sa...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51150Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51150
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51150

Detectorul Apollo ORB-HT-51150 Orbis IS monitorizeaza temperatura prin folosirea unei singure retele termistor, care ofera o tensiune de iesire proportionala cu temperatura aerului din exterior. Gama Orbis IS cuprinde sapte clase de detectoare de temperatura pentru a potrivi o gama larga de conditii de functionare. Detectoarele de temperatura Orbis IS au o carcasa open-web care permite aerului sa...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51148Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51148
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51148

Detectorul Apollo ORB-HT-51148 Orbis IS monitorizeaza temperatura prin folosirea unei singure retele termistor, care ofera o tensiune de iesire proportionala cu temperatura aerului din exterior. Gama Orbis IS cuprinde sapte clase de detectoare de temperatura pentru a potrivi o gama larga de conditii de functionare. Detectoarele de temperatura Orbis IS au o carcasa open-web care permite aerului sa...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51146Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51146
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-51146

Detectorul Apollo ORB-HT-51146 Orbis IS monitorizeaza temperatura prin folosirea unei singure retele termistor, care ofera o tensiune de iesire proportionala cu temperatura aerului din exterior. Gama Orbis IS cuprinde sapte clase de detectoare de temperatura pentru a potrivi o gama larga de conditii de functionare. Detectoarele de temperatura Orbis IS au o carcasa open-web care permite aerului sa...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11018Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11018
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11018

Detector conventional de temperatura Apollo ORB-HT-11018 pentru conditii normale Seria ORBIS, cu declansarea alarmei la variatia rapida a temperaturi in unitatea de timp (A1R). Detectorii de caldura sunt utilizati in aplicatii unde detectorii de fum sunt improprii. Detectorii de fum sunt utilizati ori de cate ori este posibil, deoarece detectorii de fum furnizeaza o avertizare timpurie de...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11017Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11017
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11017

Detector conventional de temperatura Apollo ORB-HT-11017 pentru conditii normale Seria ORBIS, cu declansarea alarmei la variatia rapida a temperaturi in unitatea de timp (A1R). Detectorii de caldura sunt utilizati in aplicatii unde detectorii de fum sunt improprii. Detectorii de fum sunt utilizati ori de cate ori este posibil, deoarece detectorii de fum furnizeaza o avertizare timpurie de...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11016Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11016
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11016

Detector conventional de temperatura Apollo ORB-HT-11016 pentru conditii normale Seria ORBIS, cu declansarea alarmei la variatia rapida a temperaturi in unitatea de timp (A1R). Detectorii de caldura sunt utilizati in aplicatii unde detectorii de fum sunt improprii. Detectorii de fum sunt utilizati ori de cate ori este posibil, deoarece detectorii de fum furnizeaza o avertizare timpurie de...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11015Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11015
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11015

Detector conventional de temperatura Apollo ORB-HT-11015 pentru conditii normale Seria ORBIS, cu declansarea alarmei la variatia rapida a temperaturi in unitatea de timp (A1R). Detectorii de caldura sunt utilizati in aplicatii unde detectorii de fum sunt improprii. Detectorii de fum sunt utilizati ori de cate ori este posibil, deoarece detectorii de fum furnizeaza o avertizare timpurie de...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11014Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11014
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11014

Detector conventional de temperatura Apollo ORB-HT-11014 pentru conditii normale Seria ORBIS, cu declansarea alarmei la variatia rapida a temperaturi in unitatea de timp (A1R). Detectorii de caldura sunt utilizati in aplicatii unde detectorii de fum sunt improprii. Detectorii de fum sunt utilizati ori de cate ori este posibil, deoarece detectorii de fum furnizeaza o avertizare timpurie de...
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11013Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11013
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo orb-ht-11013

Detector conventional de temperatura Apollo ORB-HT-11013 pentru conditii normale Seria ORBIS, cu declansarea alarmei la variatia rapida a temperaturi in unitatea de timp (A1R). Detectorii de caldura sunt utilizati in aplicatii unde detectorii de fum sunt improprii. Detectorii de fum sunt utilizati ori de cate ori este posibil, deoarece detectorii de fum furnizeaza o avertizare timpurie de...
Detector de temperatura utc fire & security dt2063Detector de temperatura utc fire & security dt2063
Vezi pret
Detector de temperatura utc fire & security dt2063

Detector analog adresabil de temperatura UTC Fire & Security DT2063 cu semnal optic prin LED a starii de alarma si tensiunea de alimentare 17-28 Vcc.
Detector de temperatura in 323-4Detector de temperatura in 323-4
Vezi pret
Detector de temperatura in 323-4

Detector de temperatura IN 323-4 cu certificare EN54, avand alimentarea la 12 V si conexiune pe 4 fire. Economisiti modulul de adaptare necesar in cazul in care conectati detectori pe 2 fire la centrala de efractie!
Detector de temperatura apollo 58000-400marDetector de temperatura apollo 58000-400mar
Vezi pret
Detector de temperatura apollo 58000-400mar

Pentru nave mari, Discovery este o gama cu specificatii mari, detectoare de incendiu inteligente dezvoltate pentru a satisface cerinta de sisteme sofisticate. Discovery va ofera asigurare totala in instalatii atunci cand este necesar sa adapteze detectarea la medii de operare diferite si unde protectia impotriva alarmelor nedorite este esentiala.
Detector de temperatura wireless apollo xpa-cb-11171Detector de temperatura wireless apollo xpa-cb-11171
Vezi pret
Detector de temperatura wireless apollo xpa-cb-11171

Detector analog adresabil radio, termic de tip A1R(cresteri lente de temperatura) protocol XP95, semnalizare prin LED a starii de alarma, se utilizeaza in spatii unde nu se mai poate executa cablaj, se alimenteaza de la doua grupuri de cate 3 bateri alcaline tip AA; Temperatura de functionare: de la -10 pana la +50 grade Celsius; Umiditate relativa: 0-95% (fara condens); Grad protectie carcasa:...
Detector de temperatura wireless apollo xpa-cb-11170Detector de temperatura wireless apollo xpa-cb-11170
Vezi pret
Detector de temperatura wireless apollo xpa-cb-11170

Detector analog adresabil radio, optic de fum; Protocol XP95; Semnalizare prin LED a starii de alarma; Se utilizeaza in spatii unde nu se mai poate executa cablaj; Se alimenteaza de la doua grupuri de cate 3 bateri alcaline tip AA; Temperatura de functionare: de la -10 pana la +50 grade Celsius; Grad protectie carcasa: IP23D; Foarte usor de instalat.
Detector de temperatura apollo 55000-401Detector de temperatura apollo 55000-401
Vezi pret
Detector de temperatura apollo 55000-401

Detector analog adresabil de temperatura din seria XP95; Prag standard de declansare: 90 grade Celsius; Semnalizare optica prin LED a starii de alarma; Tensiune de alimentare: 17-28Vcc.
Detector de temperatura apollo 55000-420Detector de temperatura apollo 55000-420
Vezi pret
Detector de temperatura apollo 55000-420

Detector analog adresabil de temperatura din seria XP95; Prag standard de declansare: 55 grade Celsius; Semnalizare optica prin LED a starii de alarma; Tensiune de alimentare: 17-28Vcc.
Detector de temperatura conventional apollo 65 55000-137, prag fix, rata de crestere, cs, ip54Detector de temperatura conventional apollo 65 55000-137, prag fix, rata de crestere, cs, ip54
Vezi pret
Detector de temperatura conventional apollo 65 55000-137, prag fix, rata de crestere, cs, ip54

55000-137 este un detector de temperatura conventional din seria 65 de la Apollo, ideal pentru aplicatiile in care detectorii de fum nu sunt adecvati. Acesta este clasificat CS si monitorizeaza rata de crestere a temperaturii printr-un termistor NTC. In cazul in care nivelul temperaturii creste prea incet pentru a fi detectat, un element intern va transmite semnalul de alarma atunci cand...
Detector de temperatura apollo 55000-132Detector de temperatura apollo 55000-132
Vezi pret
Detector de temperatura apollo 55000-132

Detector conventional de temperatura din Seria 65; Prag fix de declansare la 90 grade Celsius (A1R); Semnalizarea optica prin LED a starii de alarma; Declansarea alarmei la cresterea rapida a temperaturii in unitatea de timp; Tensiune de alimentare: 9-33V.
Detector de temperatura apollo 55000-127Detector de temperatura apollo 55000-127
Vezi pret
Detector de temperatura apollo 55000-127

Detector conventional de temperatura din Seria 65; Prag fix de declansare la 75 grade Celsius (A1R); Semnalizarea optica prin LED a starii de alarma; Declansarea alarmei la cresterea rapida a temperaturii in unitatea de timp; Tensiune de alimentare: 9-33V.
Detector de temperatura apollo 55000-122Detector de temperatura apollo 55000-122
Vezi pret
Detector de temperatura apollo 55000-122

Detector conventional de temperatura din Seria 65; Prag fix de declansare la 57grdC (A1R); Semnalizarea optica prin LED a starii de alarma; Declansarea alarmei la cresterea rapida a temperaturii in unitatea de timp; Tensiune de alimentare: 9-33V.
Detector de temperatura cofem a30xtaDetector de temperatura cofem a30xta
Vezi pret
Detector de temperatura cofem a30xta

Detector de temperatura Cofem A30XTA adresabil cu led pentru avertizare; Sensibil la temperaturi mai mari de 64 grade celsius; Consum in stand-by 40uA; Consum in alarma 40mA; Grad de protectie IP20; Arie de acoperire 360 grade; Temperatura de functionare: de la -10 pana la +40 grade Celsius.
Detector de caldura siemens hi112Detector de caldura siemens hi112
Vezi pret
Detector de caldura siemens hi112

Detector de caldura Siemens HI112 este pentru zonele cu un nivel ridicat de murdarie sau fluctuatie de temperatura care pot conduce la activari false ale detectoarelor de fum. Comportament detectare selectabil de doua seturi de parametri: set parametri 1 (A2S) si set parametri 2 (B).
Detector de caldura siemens hi110Detector de caldura siemens hi110
Vezi pret
Detector de caldura siemens hi110

Detector de caldura Siemens HI110 este folosit pentru zonele cu un nivel ridicat de praf, murdarie sau umezeala, care pot conduce la activari false cu detectoare de fum. Parametrul stabilit A1R.
Detector monoxid de carbon siemens oohc740Detector monoxid de carbon siemens oohc740
Vezi pret
Detector monoxid de carbon siemens oohc740

Siemens OOHC740 este un neutral detector de incendiu pentru depistarea precoce de flacari si incendii provocate de arderea lichida sau solida precum si incendii mocnite, utilizat pentru detectie de incendiu de incredere in medii cu fenomene inselatoare fiind adresabil sau colectiv. Temperatura de functioanre a detectorului fiind cuprinsa intre -10 si pana la +50 grade Celsius.
Senzor temperatura al cablului skm-95 lgm cssighc003Senzor temperatura al cablului skm-95 lgm cssighc003
Vezi pret
Senzor temperatura al cablului skm-95 lgm cssighc003

Senzor de temperatura Signaline HD SKM-95 al cablului de incendiu termosensibil, este economic si usor de instalat, foarte simplu de configurat. Senzorul va monitoriza pana la 300 de metri de cablu (depinde de temperatura mediului ambiant). Senzorul Signaline HD SKM-95 este aprobat Vds, cablul poate fi resetat dupa utilizare, greutate de 270 grame, tensiune de alimentare la bucla elevator cu un...
Senzor temperatura al cablului skm-03uk lgm cssighc002Senzor temperatura al cablului skm-03uk lgm cssighc002
Vezi pret
Senzor temperatura al cablului skm-03uk lgm cssighc002

Senzor de temperatura Signaline HD SKM-03UK al cablului de incendiu termosensibil, este economic si usor de instalat, foarte simplu de configurat. Senzorul va monitoriza pana la 300 de metri de cablu (depinde de temperatura mediului ambiant). Cablul poate fi resetat dupa utilizare, greutate de 270 grame, tensiune de alimentare de 24 V DC si un consum de curent de 28 mA, consum curent alarma de 58...
Senzor temperatura al cablului skm-03 lgm cssighc001Senzor temperatura al cablului skm-03 lgm cssighc001
Vezi pret
Senzor temperatura al cablului skm-03 lgm cssighc001

Senzor de temperatura Signaline HD SKM-03 al cablului de incendiu termosensibil, este economic si usor de instalat, foarte simplu de configurat. Senzorul va monitoriza pana la 300 de metri de cablu (depinde de temperatura mediului ambiant). Senzorul Signaline HD SKM-03 este aprobat Vds, cablul poate fi resetat dupa utilizare, greutate de 270 grame, tensiune de alimentare de 24 V DC si un consum de...
Detector adresabil de temperatura bosch fah-t420Detector adresabil de temperatura bosch fah-t420
Vezi pret
Detector adresabil de temperatura bosch fah-t420

Detector adresabil de temperatura maximala si diferentiala Bosch de tip LSN din material plastic ABS cu o tensiune de alimentare la 15 - 30 V DC si un consum de curent de 0.51 mA, se monteaza la o inaltime de maxim 7.5 metri cu o monitorizare zona pe maxim 40 metri patrati, viteza de aer admisa este de 20 m / s.
Detector de temperatura apollo orb-ht-11167Detector de temperatura apollo orb-ht-11167
Vezi pret
Detector de temperatura apollo orb-ht-11167

Detector conventional de temperatura Apollo pentru conditii normale Seria ORBIS, cu declansarea alarmei la variatia rapida a temperaturi in unitatea de timp (A1s) si o tensiune de alimentare de 8.5 - 33 V cc.
Detector de temperatura bentel fc460hDetector de temperatura bentel fc460h
Vezi pret
Detector de temperatura bentel fc460h

Detector de temperatura adresabil, cu gradient programabil. Detectorul FC460H returneaza nivelul temperaturii catre panoul central care stabileste ce mod de detectare va fi folosit. Foloseste un rezistor de mare calitate cu ajutorul caruia poate stabili foarte repede nivelul temperaturii.
Senzor ambiental de temperatura yale 60-a300-00rs-sr-5011, 868 mhzSenzor ambiental de temperatura yale 60-a300-00rs-sr-5011, 868 mhz
Vezi pret
Senzor ambiental de temperatura yale 60-a300-00rs-sr-5011, 868 mhz

Senzorul abiental va masura temperatura camerei de la -10°C pana la 50°C iar umiditatea pana la 90 %, ca alimentare dispune de 3 baterii AAA alcaline cu o putere de 1.5 V. Durata de viata a bateriei este mai mare de 2 ani si dispune de un detector de baterie scazuta. Dimensiunile mici ale dispozitivului il fac usor de instalat si de utilizat, se poate instala si in camere mai intunecoase...
Detector de temperatura wireless neo dsc pg8905Detector de temperatura wireless neo dsc pg8905
Vezi pret
Detector de temperatura wireless neo dsc pg8905

PG8905 este un detector de temperatura wireless de la DSC care are un nivel de temperatura reglabil si este compatibil cu tehnologia Power G. Alimentarea dispozitivului se face prin bateria de 3V CR123A si are o autonomie de 7 ani. Temperatura de functionare a dispozitivului porneste de la - 20 grade Celsius si poate sa ajunga pana la temperatura de + 70 grade Celsius.
Detector de temperatura wireless unipos vit20Detector de temperatura wireless unipos vit20
Vezi pret
Detector de temperatura wireless unipos vit20

VIT20 este un detector de temperatura wireless proiectat pentru a oferi avertizare de un posibil incendiu. Acest dispozitiv reactioneaza la o rata sensibila de crestere a temperatuirii sau la atingerea unui prag fix de temperatura pe o zona de aproximativ 50 mp (un cerd cu diametru de 8 metri). Baterii si soclu incluse!
Detector de temperatura conventional unipos fd8020, 10 mDetector de temperatura conventional unipos fd8020, 10 m
Vezi pret
Detector de temperatura conventional unipos fd8020, 10 m

FD8030 este un detector de temperatura de la UniPOS pentru sistemele de detectie conventionale de la UniPOS. Ideal pentru a masura temperatura pe o distanta cu diametru de 10 m. Materialul ABS din care este confectionat si cu un grad de protectie IP43, detectorul este protejat impotriva factorilor externi. Tensiunea de alimentaree este cuprinsa intre 10 si 30 V DC. Temperatura de functionare este...
Detector de monoxid de carbon si temperatura conventional bentel th 601ch, rata de crestere, 2 fire, ledDetector de monoxid de carbon si temperatura conventional bentel th 601ch, rata de crestere, 2 fire, led
Vezi pret
Detector de monoxid de carbon si temperatura conventional bentel th 601ch, rata de crestere, 2 fire, led

TH 601CH este un detector de monoxid de carbon (CO) conventional din seria 600 de la Bentel, ideal pentru detectia timpurie a incendiilor. Acesta este ideal pentru detectarea emisiilor de CO inca de la inceputul incendiului, fiind potrivit pentru case, apartamente, depozite si aplicatii unde detectorii de fum nu sunt adecvati. Aditional, TH 601CH incorporeaza un senzor pentru rata de crestere a...
Detector optic de prag temperatura bentel th 611h-fDetector optic de prag temperatura bentel th 611h-f
Vezi pret
Detector optic de prag temperatura bentel th 611h-f

Bentel TH 611H-F este un detector prag de temperatura (60°C) ce ofera o alternativa acceptabila, dar mai putin sensibila decat detectorii de fum (unde acestia nu pot fi montati). Acesta este recomandat acolo unde schimbarile de temperatura sunt normale. Temperatura de functionare a detectorului porneste de la -20 grade Celsius si, poate sa ajunga pana la +70 grade Celsius.
Detector de temperatura adresabil argus security altair a3500, protocol argus, izolator bidirectionala, vizibil 360 gradeDetector de temperatura adresabil argus security altair a3500, protocol argus, izolator bidirectionala, vizibil 360 grade
Vezi pret
Detector de temperatura adresabil argus security altair a3500, protocol argus, izolator bidirectionala, vizibil 360 grade

Argus Security Altair A3500 este un detector de temperatura adresabil, care monitorizeaza temperatura din zona protejata. Dispune de un izolator bidirectional cu protectie impotriva defectarii cablurilor, testarea magnetului si LED-uri duale tricolore, care ofera vizibilitate intru-un con de 360° . A3500 utilizeaza protocolul complet digital Argus cu inalta respingere acustica si este...
Detector optic de temperatura wireless argus security sg350-is, intrinsec, comunicare bidirectionala, 200 mDetector optic de temperatura wireless argus security sg350-is, intrinsec, comunicare bidirectionala, 200 m
Vezi pret
Detector optic de temperatura wireless argus security sg350-is, intrinsec, comunicare bidirectionala, 200 m

Argus Security SG350-IS este un detector optic de temperatura wireless, intrinsec, certificat si aprobat ATEX & IECEx. Acesta comunica bidirectional prin multiple canale utilizand frecventa 868 - 870 MHz, iar alimentarea se realizeaza printr-o baterie principala CR123A 3 Vdc, 1.2 Ah si una secundara CR2032A 3 Vdc, 0.24 Ah. Design-ul si constructia acestuia sunt adecvate pentru instalarea in...
Detector conventional de temperatura antiex bentel th-601ex, 2 fire, ledDetector conventional de temperatura antiex bentel th-601ex, 2 fire, led
Vezi pret
Detector conventional de temperatura antiex bentel th-601ex, 2 fire, led

Bentel TH-601EX este un detector de temperatura conventional, recomandat pentru spatii cu o temperatura relativ constanta, detectand cresterea brusca a temperaturii. Detectorul este in conformitate cu EN54 si antiex, cu o tensiune de alimentare de 10,5 - 30 Vcc. Curentul absorbit cand se afla in stand-by/alarma este de max. 65 mA, respectiv 12 - 45 mA. Prezinta o iesire si un LED pentru...
Detector de temperatura inim id200Detector de temperatura inim id200
Vezi pret
Detector de temperatura inim id200

ID200 este un detector de temperatura de la INIM. Acesta este conceput sa perceapa schimbarile de temperatura din aria protejata. Dispune de 4 moduri de operare A1R (pre-set, detectorul porneste alarma atunci cand temeperatura din mediul protejat depaseste 58°C sau cand temeperatura este supusa unor schimbari anormale), B (detectorul porneste alarma atunci cand temperatura din mediul protejat...
Detector de temperatura adresabil sd3 ta05Detector de temperatura adresabil sd3 ta05
Vezi pret
Detector de temperatura adresabil sd3 ta05

TA05 este un detector de temperatura adresabil. Are 1 iesire de alarma programabila de la distanta si 6 nivele pentru reglarea sensibilitatii (de la 62°C pana la 75°C).
Detector de temperatura wireless jablotron 100 ja-51th, 200 mDetector de temperatura wireless jablotron 100 ja-51th, 200 m
Vezi pret
Detector de temperatura wireless jablotron 100 ja-51th, 200 m

Jablotron JA-151TH este detector de temperatura wireless, componenta a sistemului JABLOTRON 100. Acesta masoara temperatura si trimite datele mai departa catre aplicatia MyJABLOTRON, unde sunt analizate si depozitate pentru uz ulterior (ex: raportare depasire limite setate prin SMS sau creere grafice). Toate functiile sunt programabile direct in MyJABLOTRON, functia de control PG putand fi alocata...
Detector de temperatura jablotron 100 ja-111thDetector de temperatura jablotron 100 ja-111th
Vezi pret
Detector de temperatura jablotron 100 ja-111th

Jablotron JA-111TH este un detector de temperatura cu alimentare pe bus de la centrala, componenta a sistemulu JABLOTRON 100. Datele masurate sunt transmise prin intermediul centralei catre serviciul auto-web Jablotron. Apoi, serviciul auto-web trimite rapoarte prin e-mail sau SMS cand valorile masurate depasesc temperaturile setate.
Detector de temperatura analog-adresabil global fire zeos-as-h, led 360 grade, alimentare pe buclaDetector de temperatura analog-adresabil global fire zeos-as-h, led 360 grade, alimentare pe bucla
Vezi pret
Detector de temperatura analog-adresabil global fire zeos-as-h, led 360 grade, alimentare pe bucla

ZEOS-AS-H este un detector de temperatura analog-adresabil din seria ZEOS AS, proiectat pentru a fi compatibil cu gama de centralele inteligente, JUNIOR si JUNO NET de la Global Fire. Dispune de detectie si protocoale de comunicare avansate, placa de circuit cu design SMD, LED-uri duale cu vizibilitate 360° pentru a monitoriza starea locala si carcasa alba fabricata din ABS, care ii...
Detector de temperatura analog-adresabil global fire zeos-ad-h, led 360 grade, alimentare pe buclaDetector de temperatura analog-adresabil global fire zeos-ad-h, led 360 grade, alimentare pe bucla
Vezi pret
Detector de temperatura analog-adresabil global fire zeos-ad-h, led 360 grade, alimentare pe bucla

ZEOS-AD-H este un detector de temperatura analog-adresabil din seria ZEOS AD, proiectat pentru a fi compatibil cu gama de centralele inteligente, JUNIOR si JUNO NET de la Global Fire. Dispune de detectie si protocoale de comunicare avansate, placa de circuit cu design SMD, LED-uri duale cu vizibilitate 360° pentru a monitoriza starea locala si carcasa alba fabricata din ABS, care ii...
Detector wireless adresabil de temperatura argus l-ht-sg, 868 mhz, rf 200 mDetector wireless adresabil de temperatura argus l-ht-sg, 868 mhz, rf 200 m
Vezi pret
Detector wireless adresabil de temperatura argus l-ht-sg, 868 mhz, rf 200 m

Argus Security L-MC-SG este un detector wireless multicriteriu care combina tehnologiile de detectie a fumului si a temperaturii, compatibil cu modulele Argus. Comunica bidirectional pe distante de pana la 200 m in spatiu deschis, utilizand frecventa 868 MHz si multi-canal (7). Se alimenteaza prin 2 baterii CR123A de 3 VDC cu autonomie de pana la 8 ani si functioneaza la temperaturi cuprinse intre...
Detector optic de prag temperatura bentel th-611ex, 60 grade, antiexDetector optic de prag temperatura bentel th-611ex, 60 grade, antiex
Vezi pret
Detector optic de prag temperatura bentel th-611ex, 60 grade, antiex

Bentel TH-611Ex este un detector prag de temperatura (60°C) in constructie antiex, ce ofera o alternativa acceptabila, dar mai putin sensibila decat detectorii de fum (unde acestia nu pot fi montati). Acesta este recomandat acolo unde schimbarile de temperatura sunt normale. Temperatura de functionare a detectorului porneste de la -20°Celsius si, poate sa ajunga pana la +70° Celsius.
Detector de temperatura adresabil apollo soteria sa5000-400apo, ip54Detector de temperatura adresabil apollo soteria sa5000-400apo, ip54
Vezi pret
Detector de temperatura adresabil apollo soteria sa5000-400apo, ip54

Apollo fire detectors Soteria SA5000-400APO este un detector de temperatura adresabil cu senzori de caldura duali. Acesta utilizeaza protocolul digital de comunicare CoreProtocol pentru administrare avansata, fiind in acelasi timp compatibil cu generatiile trecute Apollo - XP95 si Discovery. Este conceput pentru utilizarea in locuinte, cafenele, restaurante, hoteluri, birouri, campusuri...
Detector de temperatura analog-adresabil bosch avenar fah-425-t-r, 40 m2, 54 grade, ispDetector de temperatura analog-adresabil bosch avenar fah-425-t-r, 40 m2, 54 grade, isp
Vezi pret
Detector de temperatura analog-adresabil bosch avenar fah-425-t-r, 40 m2, 54 grade, isp

Bosch FAH-425-T-R este un detector de temperatura analog-adresabil din seria Avenar detector 4000. Detectorii din serie pot fi configurati prin software-ul de programare FSP-5000-RPS, iar toate semnalele senzorului sunt analizate constant de electronica interna de evaluare ISP si unite intre ele printr-un microprocesor incorporat. Acopera o arie de detectie de pana la 40 m², cu montaj de pana...
Detector de temperatura adresabil apollo soteria sa5100-400apo, 2 senzori, izolator, ip54Detector de temperatura adresabil apollo soteria sa5100-400apo, 2 senzori, izolator, ip54
Vezi pret
Detector de temperatura adresabil apollo soteria sa5100-400apo, 2 senzori, izolator, ip54

Apollo fire detectors Soteria SA5100-400APO este un detector de temperatura adresabil cu senzori de caldura duali. Acesta utilizeaza protocolul digital de comunicare CoreProtocol pentru administrare avansata, fiind in acelasi timp compatibil cu generatiile trecute Apollo - XP95 si Discovery. Este conceput pentru utilizarea in locuinte, cafenele, restaurante, hoteluri, birouri, campusuri...
Detector de temperatura wireless satel atd-100, precizie 2 grade, rf 500 m, autonomie 3 aniDetector de temperatura wireless satel atd-100, precizie 2 grade, rf 500 m, autonomie 3 ani
Vezi pret
Detector de temperatura wireless satel atd-100, precizie 2 grade, rf 500 m, autonomie 3 ani

ATD-100 este un detector de temperatura wireless de la Satel, conceput pentru a opera in cadrul sistemului wireless ABAX. Echipat cu un senzor digital, acesta este folosit pentru a inregistra temperatura din mediul ambiental cu acuratete de ±2°C si afiseaza valorile pe ecranul unei tastaturi compatibile cu sistemul, precum INT-KSG, INT-TSG, INT-TSH sau INT-TSI. Datorita celor 2 praguri...
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ce3(wht), prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa albaDetector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ce3(wht), prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba
Vezi pret
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ce3(wht), prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba

Hochiki DFJ-CE3(WHT) este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DFJ-CE3(WHT) utilizeaza un prag de detectie fix de 90°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a...
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ae3(wht), prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa albaDetector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ae3(wht), prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba
Vezi pret
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ae3(wht), prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba

Hochiki DFJ-AE3(WHT) este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DFJ-AE3(WHT) utilizeaza un prag de detectie fix de 60°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a...
Detector de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ae3(wht), prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa albaDetector de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ae3(wht), prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba
Vezi pret
Detector de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ae3(wht), prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba

Hochiki DCD-AE3(WHT) este un detector de caldura ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DCD-AE3(WHT) utilizeaza un prag de detectie fix de 60°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a oferi o detectie...
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ce3(wht), prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa albaDetector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ce3(wht), prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba
Vezi pret
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ce3(wht), prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa alba

Hochiki DCD-CE3(WHT) este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DCD-CE3(WHT) utilizeaza un prag de detectie fix de 90°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a...
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is(wht), atex, prag 60 grade, abs albDetector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is(wht), atex, prag 60 grade, abs alb
Vezi pret
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is(wht), atex, prag 60 grade, abs alb

Hochiki DCD-1E-IS(WHT) este un detector de temperatura conventional, conceput pentru a fi utilizat in zone de risc de categoria 1 (incluzand categoriile inferioare). Dispune de o iesire pentru indicator la distanta si ofera vizibilate de 360° datorita LED-urilor duble. Rata de crestere si prag fix de temperatura de 60°C. Carcasa alba din ABS ofera un grad de protectie IP63. DCD-1E-IS(WHT)...
Detector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp intelligent atj-en, ivoriu, vizibilitate 360 grade, 17 - 41 vdcDetector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp intelligent atj-en, ivoriu, vizibilitate 360 grade, 17 - 41 vdc
Vezi pret
Detector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp intelligent atj-en, ivoriu, vizibilitate 360 grade, 17 - 41 vdc

Hochiki ATJ-EN este un senzor de temperatura dual, de culoare ivorie, compatibil cu protocolul analog-adresabil Hochiki ESP. Dispune de un element de temperatura fixa si unul pentru rata de crestere a temperaturii, ambele controlate de la panoul de control. Permite activarea unui element sau al amandurora simultan. De asemenea, ofera o vizibilitate 360° datorita LED-urilor dual.
Detector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp intelligent atj-en(wht), alb, vizibilitate 360 grade, 17 - 41 vdcDetector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp intelligent atj-en(wht), alb, vizibilitate 360 grade, 17 - 41 vdc
Vezi pret
Detector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp intelligent atj-en(wht), alb, vizibilitate 360 grade, 17 - 41 vdc

Hochiki ATJ-EN(WHT) este un senzor de temperatura dual, de culoare alba, compatibil cu protocolul analog-adresabil Hochiki ESP. Dispune de un element de temperatura fixa si unul pentru rata de crestere a temperaturii, ambele controlate de la panoul de control. Permite activarea unui element sau al amandurora simultan. De asemenea, ofera o vizibilitate 360° datorita LED-urilor dual.
Detector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp marine atj-enm, aplicatii marine, vizibilitate 360 grade, pc ivoriuDetector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp marine atj-enm, aplicatii marine, vizibilitate 360 grade, pc ivoriu
Vezi pret
Detector de temperatura multi-senzor adresabil hochiki esp marine atj-enm, aplicatii marine, vizibilitate 360 grade, pc ivoriu

Hochiki ATJ-ENM este un senzor de temperatura dual, de culoare ivorie, compatibil cu protocolul analog-adresabil Hochiki ESP si aprobat pentru aplicatii marine. Dispune de un element de temperatura fixa si unul pentru rata de crestere a temperaturii, ambele controlate de la panoul de control. Permite activarea unui element sau al amandurora simultan. De asemenea, ofera o vizibilitate 360°...
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is/sil, atex, sil2, prag 60 gradeDetector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is/sil, atex, sil2, prag 60 grade
Vezi pret
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is/sil, atex, sil2, prag 60 grade

Hochiki DCD-1E-IS/SIL este un detector de temperatura conventional, conceput pentru a fi utilizat in zone de risc de categoria 1 (incluzand categoriile inferioare). Dispune de o iesire pentru indicator la distanta si ofera vizibilate de 360° datorita LED-urilor duble. Rata de crestere si prag fix de temperatura de 60°C. Carcasa ivorie din ABS ofera un grad de protectie IP63. DCD-1E-IS este...
Detector conventional de temperatura rezistent la intemperii hochiki cdx dfg-60blkj, prag 60 grade c, banda bi-metalica, ip67Detector conventional de temperatura rezistent la intemperii hochiki cdx dfg-60blkj, prag 60 grade c, banda bi-metalica, ip67
Vezi pret
Detector conventional de temperatura rezistent la intemperii hochiki cdx dfg-60blkj, prag 60 grade c, banda bi-metalica, ip67

Hochiki DFG-60BLKJ) este un detector de caldura conventional rezistent la intemperii, cu prag fix de 60°C. Utilizeaza o banda bi-metalica pentru a detecta schimbari de temperatura, reducand consumul in modul standby si oferind o fiabilitate ridicata. DFG-60BLKJ se potriveste in mod deosebit in mediile expuse la niveluri inalte de condensatie si detecteaza atat la cresterile lente de...
Detector adresabil de temperatura hochiki acb-emDetector adresabil de temperatura hochiki acb-em
Vezi pret
Detector adresabil de temperatura hochiki acb-em

HOCHIKI ACB-EM este un detector de temperatura certificat pentru aplicatii marine fiind prevazut cu 2 LED-uri care permit o vizualizare la 360 de grade. ACB-EM are o temperatura de functionare cuprinsa intre -10 si pana la +50 grade Celsius, cu un grad de protectie al carcasei IP64.
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ce3, prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorieDetector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ce3, prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie
Vezi pret
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ce3, prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie

Hochiki DFJ-CE3 este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DFJ-CE3 utilizeaza un prag de detectie fix de 90°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a oferi o...
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ae3, prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorieDetector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ae3, prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie
Vezi pret
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dfj-ae3, prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie

Hochiki DFJ-AE3 este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DFJ-AE3 utilizeaza un prag de detectie fix de 60°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a oferi o...
Detector de temperatura combinat hochiki acb-e(wht)Detector de temperatura combinat hochiki acb-e(wht)
Vezi pret
Detector de temperatura combinat hochiki acb-e(wht)

HOCHIKI ACB-E(WHT) este un detector de temperatura combinat cu prag fix de temperatura si rata de crestere a temperaturii, fiind compatibil cu gama ESP Hochiki. Acest detector este prevazut cu 2 LED-uride asemanatoare de foc pentru o vizualizare de 360 grade Temperatura de functionare cuprinsa intre -10 si pana la +50 de grade Celsius.
Detector de temperatura dual adresabil hochiki esp intelligent acb-ew, ip67, vizibilitate 360 gradeDetector de temperatura dual adresabil hochiki esp intelligent acb-ew, ip67, vizibilitate 360 grade
Vezi pret
Detector de temperatura dual adresabil hochiki esp intelligent acb-ew, ip67, vizibilitate 360 grade

Hochiki ACB-EW este un senzor de temperatura dual rezistent la intemperii, compatibil cu protocolul analog-adresabil Hochiki ESP. Dispune de un element de temperatura fixa si unul pentru rata de crestere a temperaturii, ambele controlate de la panoul de control. Permite activarea unui element sau al amandurora simultan. De asemenea, ofera o vizibilitate 360° datorita LED-urilor dual.
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is, atex, prag 60 grade, abs ivoriuDetector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is, atex, prag 60 grade, abs ivoriu
Vezi pret
Detector conventional de temperatura hochiki cdx dcd-1e-is, atex, prag 60 grade, abs ivoriu

Hochiki DCD-1E-IS este un detector de temperatura conventional, conceput pentru a fi utilizat in zone de risc de categoria 1 (incluzand categoriile inferioare). Dispune de o iesire pentru indicator la distanta si ofera vizibilate de 360° datorita LED-urilor duble. Rata de crestere si prag fix de temperatura de 60°C. Carcasa ivorie din ABS ofera un grad de protectie IP63. DCD-1E-IS este...
Senzor de temperatura dfg-60eSenzor de temperatura dfg-60e
Vezi pret
Senzor de temperatura dfg-60e

Senzor de temperatura rezistent la intemperii, nu este necesar soclu.
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx marine dcd-ce3/m, aplicatii marine, prag 90 grade c, carcasa ivorieDetector conventional de temperatura combinat hochiki cdx marine dcd-ce3/m, aplicatii marine, prag 90 grade c, carcasa ivorie
Vezi pret
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx marine dcd-ce3/m, aplicatii marine, prag 90 grade c, carcasa ivorie

Hochiki DCD-CE3/M este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DCD-CE3 utilizeaza un prag de detectie fix de 90°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a oferi o...
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx marine dcd-ae3/m, aplicatii marine, prag 60 grade c, carcasa ivorieDetector conventional de temperatura combinat hochiki cdx marine dcd-ae3/m, aplicatii marine, prag 60 grade c, carcasa ivorie
Vezi pret
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx marine dcd-ae3/m, aplicatii marine, prag 60 grade c, carcasa ivorie

Hochiki DCD-AE3/M este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DCD-AE3 utilizeaza un prag de detectie fix de 60°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a oferi o...
Detector de temperatura anti-ex dcd-1e(is)Detector de temperatura anti-ex dcd-1e(is)
Vezi pret
Detector de temperatura anti-ex dcd-1e(is)

Detector de temperatura anti-ex 60°C Grade 1; Folosit in loc de locatii de alarma de fum situatii normale, in cazul in care exista fum, cantitati considerabile de praf sau vapori.
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ce3, prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorieDetector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ce3, prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie
Vezi pret
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ce3, prag 90 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie

Hochiki DCD-CE3 este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DCD-CE3 utilizeaza un prag de detectie fix de 90°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a oferi o...
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ae3, prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorieDetector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ae3, prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie
Vezi pret
Detector conventional de temperatura combinat hochiki cdx dcd-ae3, prag 60 grade c, vizibilitate 360 grade, carcasa ivorie

Hochiki DCD-AE3 este un detector de caldura conventional, ideal pentru spatiile cu temperaturi ambientale medii, precum camerele de uscare, sau in spatii unde un detector de fum nu s-ar incadra datorita prezentei aburului/fumului provenit de la gatit, precum bucatariile. DCD-AE3 utilizeaza un prag de detectie fix de 60°C impreuna cu un termistor si circuit de liniarizare pentru a oferi o...
Detector optic de fum es esser 800371Detector optic de fum es esser 800371
Vezi pret
Detector optic de fum es esser 800371

800371 este un detector optic de fum de la Esser ce detecteaza prezenta fumului intr-o zona de 110 m² la o inaltime de 12 m. Poate fi alimentat la niveluri intre 8 si 42 VDC si are un grad de protectie IP40. Detectorul are un consum de energie in repaus de 30 μA si consuma 9 mA in cazul declansarii alarmei. Este fabricat din ABS si poate functiona la temperaturi intre -20°C si +72°C. Este...
Detector de caldura es esser 800271, termodiferentialDetector de caldura es esser 800271, termodiferential
Vezi pret
Detector de caldura es esser 800271, termodiferential

800271 este un detector de caldura termodiferential de la Esser care poate detecta cresterea temperaturii intr-o anumita zona si poate declansa o alarma. Acesta poate monitoriza o zona de 30 m² la o inaltime de 7.5 m si poate fi alimentat la un nivel intre 8 si 42 VDC. Detectorul are un grad de protectie IP40, este fabricat din ABS si poate functiona la temperaturi cuprinse intre -20°C si...
Detector de caldura es esser 800177, clasa bDetector de caldura es esser 800177, clasa b
Vezi pret
Detector de caldura es esser 800177, clasa b

800177 este un detector de caldura, clasa B, de la Esser care poate detecta cresterea temperaturii intr-o anumita zona si poate declansa o alarma. Acesta poate monitoriza o zona de 30 m² la o inaltime de 6 m si poate fi alimentat la un nivel intre 8 si 42 VDC. Detectorul are un grad de protectie IP40, este fabricat din ABS si poate functiona la temperaturi cuprinse intre -20°C si +65°C....
Detector de caldura es esser 800171Detector de caldura es esser 800171
Vezi pret
Detector de caldura es esser 800171

800171 este un detector de caldura de la Esser care poate detecta cresterea temperaturii intr-o anumita zona si poate declansa o alarma. Acesta poate monitoriza o zona de 30 m² la o inaltime de 7.5 m si poate fi alimentat la un nivel intre 8 si 42 VDC. Detectorul are un grad de protectie IP40, este fabricat din ABS si poate functiona la temperaturi cuprinse intre -20°C si +50°C. Consumul de...
Detector termodiferential esser iq8quad 802271Detector termodiferential esser iq8quad 802271
Vezi pret
Detector termodiferential esser iq8quad 802271

802271 este un detector termodiferential de la Esser din seria IQ8QUAD, dotat cu un singur termistor pentru a detecta temperatura aerului din jurul detectorului. Senzorul semiconductor performant garanteaza detectarea fiabila a incendiilor cu temperaturi care cresc rapid si are o functie integrata de temperatura fixa pentru detectarea incendiilor cu temperaturi care cresc lent. Acesta are o...
Detector termomaximal esser q8quad 802177Detector termomaximal esser q8quad 802177
Vezi pret
Detector termomaximal esser q8quad 802177

802177 este un detector termomaximal de la Esser din seria Q8Quad ce este echipat cu un singur termistor care detecteaza temperatura aerului din jurul detectorului. Un senzor semiconductor rapid garanteaza detectarea fiabila a incendiilor cu o puternica generare de caldura. Este ideal pentru detectarea in medii murdare sau fumige, deoarece nu este afectat de vant sau de presiunea atmosferica....
Detector termomaximal esser 802171Detector termomaximal esser 802171
Vezi pret
Detector termomaximal esser 802171

802171 este un detector termomaximal de la Esser ce este echipat cu un singur termistor care detecteaza temperatura aerului din jurul detectorului. Un senzor semiconductor rapid garanteaza detectarea fiabila a incendiilor cu o puternica generare de caldura. Este ideal pentru detectarea in medii murdare sau fumige, deoarece nu este afectat de vant sau de presiunea atmosferica. Detectorul de...
Detector de temperatura cu izolator honeywell hm-fhse-i-apDetector de temperatura cu izolator honeywell hm-fhse-i-ap
Vezi pret
Detector de temperatura cu izolator honeywell hm-fhse-i-ap

HoneyWell HM-FHSE-I-AP este un detector de temperatura care incorporeaza noul protocol digital avansat de serie. Noul protocol ofera mai multe dispozitive in circuit si ofera un control mai mare, configurabilitate si management al dispozitivelor, permitand in acelasi timp optimizarea intregului sistem pentru locatia si utilizarea cladirii cu o flexibilitate mult mai mare decat oricand.
Detector de temperatura honeywell hm-rhse-i-apDetector de temperatura honeywell hm-rhse-i-ap
Vezi pret
Detector de temperatura honeywell hm-rhse-i-ap

HoneyWell HM-RHSE-I-AP este un detector adresabil de temperatura proiectat pentru a oferi avertizare timpurie de un posibil incendiu. Foloseste aceeasi tehnologie cu termistor si microprocesor pentru a furniza o alarma atunci cand rata de crestere a temperaturii depaseste 10°C/minut (tipic) sau daca temperatura depaseste un prag de 58° C (clasa de raspuns A1R). HM-RHSE-I-AP este echipat cu...
Detector de caldura esser iq8quad ex 803271.ex, fara izolatorDetector de caldura esser iq8quad ex 803271.ex, fara izolator
Vezi pret
Detector de caldura esser iq8quad ex 803271.ex, fara izolator

803271.EX este un detector de caldura de la Esser din seria IQ8Quad EX echipat cu un termistor unic pentru a detecta temperatura aerului din jurul detectorului. Acesta dispune de un senzor semiconductor rapid pentru recunoasterea fiabila a incendiilor cu o rata rapida de crestere a temperaturii, precum si de o functie de caldura cu temperatura fixa integrata pentru recunoasterea incendiilor cu o...
Detector de temperatura conventional fireclass fc 701h-r, rata crestere si prag fixDetector de temperatura conventional fireclass fc 701h-r, rata crestere si prag fix
Vezi pret
Detector de temperatura conventional fireclass fc 701h-r, rata crestere si prag fix

FC 701H-R functioneaza pe principiul detectarii unei cresteri bruste a temperaturii si poate fi folosit in aplicatii standard, mai ales in cazurile in care temperatura ambianta este scazuta. Detectoarele de temperatura din seria 70x-H detecteaza o crestere brusca a temperaturii, precum si temperaturi fixe de 60°C si 90°C. Seria 700 de detectoare este utilizata pentru sistemele conventionale de...

Diversitatea din categoria Senzori de temperatura pe Apeh.ro este menită să-ți îndeplinească dorințele. Fie că ești în căutare de esențiale sau lux, noi îți deschidem poarta spre cele mai tentante alegeri. Descoperă și bucură-te de lumea Senzori de temperatura!