Lumea Set interfon Te Așteaptă!


Pe Apeh.ro, Set interfon devine o adevărată aventură.

Kit interfon commax rm302k, 1 familie, aparentKit interfon commax rm302k, 1 familie, aparent
Vezi pret
Kit interfon commax rm302k, 1 familie, aparent

RM302K este un set de interfon de la Commax. Acesta este alcatuit din 2 posturi de interior DP-SBA (DP-LA01M+DP-LA01S) si 1 post de exterior DR-2GN. Interfonul de exterior este din aluminiu cu montaj aparent iar cablarea se face prin 2 fire. Acest model are un buton de apel. Temperatura de functionare a interfonului de exterior porneste de la -10 grade Celsius si poate sa ajunga pana la +50...
Kit interfon commax rm201hd, 1 familie, aparentKit interfon commax rm201hd, 1 familie, aparent
Vezi pret
Kit interfon commax rm201hd, 1 familie, aparent

Setul de interfon de la Commax RM201HD contine un post de interior tip telefon DP-2S si un post de exterior din metal DR-2GN, 2+2 fire, extensibil cu DP-2S pentru o familie. In caz ca sa instaleaza doua posturi de interior DP-2S, acestea se leaga in paralel la firele ce merg spre postul de exterior.
Set interfon audio genway ds2h4, 1 familie, aparent, metalSet interfon audio genway ds2h4, 1 familie, aparent, metal
Vezi pret
Set interfon audio genway ds2h4, 1 familie, aparent, metal

DS2H4 este un set interfon audio de la Genway. Pachetul contine interfon de exterior, interfon de interior, transformator si 15 m de cablu (pentru conectarea interfonului de interior si a interfonului de interior). Acesta se monteaza aparent.
Set interfon commax dp-la01m/s, 150 m, aparent, 240 vSet interfon commax dp-la01m/s, 150 m, aparent, 240 v
Vezi pret
Set interfon commax dp-la01m/s, 150 m, aparent, 240 v

Noul set de interfon DP-LA01M/S, de la Commax, contine 1 post de interior "master" si un post de interior "slave" cu intercomunicatie, are 2 cabluri fara polaritate, cu ajutorul caruia puteti vorbi cu vizitatorul si puteti permite accesul in cladire. Temperatura optima de functionare a camerei este cuprinsa intre -20°C si +50°C.
Set interfon commax dp-sba, 2 familii, interiorSet interfon commax dp-sba, 2 familii, interior
Vezi pret
Set interfon commax dp-sba, 2 familii, interior

DP-SBA este un set de interfoane de la Commax. Acest kit este alcatuit din 2 posturi interioare care au functia "Room to Room" (se poate comunica intre ele), DP-LA01M+DP-LA01S. Aceste posturi interioare au doua butoane intuitive distincte, unul pentru deschiderea usii si unul pentru apelare. Distanta maxima este de 30 cand comunica cu Master-ul si 50 m cand comunica cu postul de...

Diversitatea din categoria Set interfon pe Apeh.ro este menită să-ți îndeplinească dorințele. Fie că ești în căutare de esențiale sau lux, noi îți deschidem poarta spre cele mai tentante alegeri. Descoperă și bucură-te de lumea Set interfon!